In deze bijzondere, en voor sommigen zware, tijd, merken we om ons heen dat veel mensen een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Medewerkers in de zorg, die enorm hard moeten werken, mensen die ineens thuis moeten werken en hun kinderen tegelijk les moeten geven, alleenstaanden die nu hun sociale contacten harder nodig hebben dan ooit en ondernemers die in zwaar weer terecht komen.
 
Gelukkig zien we hele mooie initiatieven, van particulieren, maar ook van bedrijven. Heb jij een idee waarmee je mensen die het nodig hebben nu een handje kan helpen en heb je niet de tijd of de middelen om het uit te voeren? Of ken je ondernemers met een leuke actie die je graag onder de aandacht wil brengen? Bijvoorbeeld een horecazaak die nu bezorgt, of een winkel die speciale producten heeft of andere dingen die je graag bij in Nieuwkuijk of omgeving onder de aandacht wil brengen?
 
Neem dan contact met ons op! Wij gaan kijken of we je idee mee kunnen helpen uitvoeren of zetten onze communicatiemiddelen in om meer aandacht te krijgen voor lopende acties.
 
Contact kan via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/buurtbestuurtnieuwkuijk/
Of via het contactformulier op de website.
 
Met hele warme groet,
Buurt Bestuurt Nieuwkuijk