Deze week werden wij via via benaderd door Bas Rommen van NoodFood dat wij 50 (!) door NoodFood bereide maaltijden mochten rondbrengen bij mensen in Nieuwkuijk die daar in deze situatie behoefte aan hebben.
NoodFood is een initiatief om grootschalig verse kant & klare maaltijden te bereiden en te verspreiden en dan in eerste instantie voor hulpverleners, mensen in de zorg, overheid en ouderen. Wat mooi dat zo’n initiatief bestaat, echt top!
Naast NoodFood natuurlijk ook grote dank aan de vrijwilligers en degene die NoodFood aan Buurt Bestuur heeft gekoppeld. Dus heel heel hartelijk dank Bas van NoodFood, Barbara, Fried en Tini! Zo fijn dat jullie snel hebben geschakeld en meteen klaar stonden om de maaltijden op de goede plek te krijgen!
Wilt u ook een maaltijd doneren? Ga dan naar www.noodfood.nl
Uw bijdrage komt daarmee heel goed terecht, dat kunt u zien.