Nieuwkuijk verlicht en versiert! Samen willen we van Nieuwkuijk een prachtig winters dorp maken! Doe jij ook mee? De drie mooiste voortuinen winnen een leuke prijs! Door corona zijn de feestdagen rustiger dan normaal. Daarom willen we heel graag samen ervoor zorgen dat we van een leuke wandeling door Nieuwkuijk kunnen genieten. Maak een mooie winter- of kersttafereel in je tuin en meld je aan. Staat er in jouw voortuin een traditionele kerststal? Of pak jij uit en staat je tuin bomvol cadeaus? Het kan ons niet gek genoeg! Van alle deelnemende tuinen maken we een wandelroute door Nieuwkuijk, zodat we met elkaar kunnen genieten van de creativiteit van Nieuwkuijkers. Hoe meld ik mij aan? Stuur een mail met je adresgegevens en een tuinfoto naar: info@buurtbestuurtnieuwkuijk.nl Of bel met 06 53 692 526. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 22 december. Ik wil de route lopen Op onze website plaatsen we daarna de deelnemende tuinen zodat je de route kunt lopen.